Kom ook naar het Energiecafé op 1 februari 19.30 in de Stek!

2023-01-23 22:28:27
Op 1 februari 2023 organiseert VPL samen met de gemeente in Landhorst een energiecafé. Tijdens dit energiecafé komt u meer te weten over de maatregelen die u kunt nemen om uw huis te verduurzamen, om zo op elektriciteit, gas en geld te besparen. U krijgt inzicht in de verschillende stappen die gezet kunnen worden om naar een energieneutrale en aardgasvrije woning toe te werken. Antwoorden op allerlei verduurzamingsvragen komen aan bod; Wat is voldoende isolatie en hoe zoek ik dat uit? Welke typen warmtepompen bestaan er en welke past bij mijn huis? Hoe kan ik voldoende stroom opwekken voor mijn verbruik? Hoe gaat van het gas afgaan in z’n werk? En meer.
Ook de Gemeente Land van Cuijk is aanwezig die wat kan vertellen over de financieringsmogelijkheden van uw plannen. En om te praten over collectieve oplossingen om van het gas af te gaan.
Er is veel tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers dat u bij het energiecafé krijgt.
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, buitenshuis en de tekst '[ woning ναπ de toekomst } Uitnodiging energiecafé Landhorst 1 februari 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in De Stek, Kerkstraat 11 in Landhorst. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig LAND UAN CUJK'
 
 
 
Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
 
 
Alle reacties:
33

 

 
 
TERUG NAAR HOMEPAGINA